Stadtego

Een frisse blik op de binnenstad

Stadtego is een serious game voor transformaties in binnensteden. Het spel brengt verschillende partijen samen en helpt ze met het omzetten van een binnenstads­visie tot concrete uitvoerings­agenda. Stadtego is ontwikkeld tijdens een pilot-project in de gemeente Kampen en vanaf 2018 landelijk inzetbaar.

Stadtego in Raalte 8 juli 2019

Weer een leuke Stadtego avond achter de rug, dit keer in Raalte! Aan 5 speltafels werd gediscussieerd over de toekomst van het Raalter centrum. De uitkomsten worden door IAA Stedenbouw en Landschap vertaald naar een ruimtelijk kwaliteitsplan voor het centrum van Raalte.

Stadtego in Enschede 25 juni 2019

Aan verhitte discussies geen gebrek gisteravond. Onder tropische omstandigheden organiseerden we de eerste Stadtego spelavond in Enschede. Ondanks de hitte een goeie opkomst: met zo'n 40 inwoners, ondernemers, ambtenaren en vastgoedeigenaren gewerkt aan het bestemmingsplan voor 'de Slijpsteen'.

Stadtego in Staphorst 14 mei 2019

Een avondje serious gaming in Staphorst met 40 inwoners, winkeliers, pandeigenaren, ambtenaren en bestuurders. Samen ontdekken hoe het winkelgebied aantrekkelijk kan blijven. Mooie discussies!

Iets voor u?

Stadtego is geschikt voor uiteenlopende vraagstukken rond transformaties in steden en dorpen. Het traject kan eenvoudig worden afgestemd op bijvoorbeeld een winkelstraat, dorpskern of kernwinkel­gebied. De doorlooptijd en kosten van het traject zijn uiteraard afhankelijk van deze afstemming.

Heeft u interesse in het inzetten van Stadtego, of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het traject? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en een verkenning van de mogelijkheden.

Website

Contact

Gerelateerde projecten

Wie doet wat in de stad?

Burgerparticipatie in spelvorm

Weg met de gemeente!

Inwoners aanzetten tot actie

Contact

Invocate

Hamerstraat 10

7556 MZ Hengelo

06 288 30 796

contact@invocate.nl

Copyright © 2019 Invocate