Over ons

We maken samenwerking in­zichte­lijk en toe­ganke­lijk met creatieve combinaties van serious gaming, co-design en virtual reality .

Invocate is een multi­disciplinair ontwerp­bureau. We gaan vraag­stukken rond product­innovatie, klant­communicatie, visie & strategie, team­building en training te lijf door ze voor iedereen inzichtelijk en toegankelijk te maken. Zodat iedereen snapt waar het over gaat en bij kan dragen aan een oplossing. We doen dit met (combinaties van) gaming, co-design en virtual reality technieken.

Waar werken we aan?

Samenwerking is een breed begrip en daar maken we graag gebruik van...

Productinnovatie

We optimaliseren samenwerking tussen verschillende stakeholders in ontwerp- en innovatie­processen. We gebruiken o.a. Virtual Reality om ideeën al in een vroeg stadium te kunnen delen en verbeteren.

Klantcommunicatie

We zorgen ervoor dat u de klant nog beter begrijpt, en andersom. Bijvoorbeeld door producten en processen inzichtelijker te maken met behulp van Virtual Reality.

Visie & strategie

We maken vraagstukken rond visie en strategie in spelvorm toegankelijk voor verschillende stakeholders. Dit zorgt voor een frisse blik, breder draagvlak en bruikbare resultaten.

Teambuilding

We ontwikkelen en begeleiden trajecten die teams wakker schudden, aan het denken zetten of bijsturen. Vaak met behulp van één van onze games of co-design technieken.

Training

We geven op een interactieve en visuele manier inzicht in complexe producten, processen of procedures. Bijvoorbeeld met behulp van onze serious games of Virtual Reality toepassingen.

Projecten

Technieken

Gaming

Serious games maken complexe onderwerpen of vraagstukken voor iedereen inzichtelijk en toegankelijk. We zetten ze onder andere in voor teambuilding, visie & strategie en training.

Co-design

Co-design technieken gebruiken het creatieve en oplossende vermogen van mensen om vraagstukken op te lossen. We zetten ze onder andere in voor teambuilding, visie & strategie en product­innovatie.

Virtual Reality

Virtual Reality helpt de verbeelding een handje. We maken het makkelijker om ideeën te ontwikelen, klanten te overtuigen of mensen te trainen. We zetten het onder andere in voor training, product­innovatie en klant­communicatie.

Stages & vacatures

Word je enthousiast van ons werk, en denk je er op de één of andere manier iets aan toe te kunnen voegen? Neem dan contact met ons op om te kijken of het klikt! Er zijn ook altijd mogelijkheden voor stages of afstudeertrajecten.

Contact

Contact

Invocate

Hamerstraat 10

7556 MZ Hengelo

06 288 30 796

contact@invocate.nl

Copyright © 2019 Invocate